yksilölliset

Koulutuspalvelut ja alan promootio

Yritykset – tapahtumat

Koulutus

AgriTraining tarjoaa yrityskoulutusta henkilökohtaisesti yksittäisille yrityksille ja lisäksi koulutusta voi hankkia myös verkkokaupasta online-koulutuksena.  AgriTraining kouluttaa myös isompia opiskelijaryhmiä esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja seminaarien yhteydessä. Oppilaitoksille tarjolla on yksittäisten koulutuspäivien lisäksi kurssimuotoista opetusta maatalousliiketoiminnan kehittämisestä, elintarviketurvallisuudesta ja globaaleista elintarvikemarkkinoista. Koulutuskokonaisuudet räätälöidään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeet huomioiden.  

Yritykset

Konsultointi

AgriTrainingin kouluttajalla on laaja kokemus toisen ja kolmannen osapuolen suorittamista kotimaisista ja kansainvälisistä auditoinneista. Oman toiminnan arvioinnissa ja kehittämisessä ulkopuolinen konsultaatioapu voikin auttaa näkemään yrityksen vahvuudet ja heikkoudet selkeämmin.  AgriTraining auttaa yritystäsi valmistautumaan auditointiin parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Halutessasi AgriTraining kouluttaja on mukanasi myös auditointipäivänä. 

Esiintymiset – luennot

Promootio

Yrityksen kouluttajalla Elina Vehviläisellä on paljon kokemusta esiintyjänä ja luennoitsijana niin maatalous- ja elintarvikealan tilaisuuksista kuin myös muiden alojen tapahtumista. Vuosien aikana ovat tutuksi tulleet esiintymislavat ministeriöiden tilaisuuksista ja eduskuntatalosta maatalousnäyttelyihin ja brändiseminaareihin.  AgriTraining tarjoaa myös sinun tilaisuuteesi asiantuntevan ja yleisöä kiinnostavan esiintyjän.     

Kysy tarjous

Elina vehviläinen
+358 40 5629 072
info@agritraining.fi