Kouluttaja

Elina Vehviläinen

Yli 15 vuoden kokemukseni maatalouden ja elintarvikkeiden parissa työskentelystä yhdistyy vahvaan kaupalliseen ja maatalousalan koulutukseen. Tavoitteenani on aina kehittää yrityksen ja sen henkilöstön toimintaa, osaamista ja hyvinvointia myös taloudellinen näkökulma huomioiden.

Työskentelen päivittäin maatalous- ja elintarvikealan prosesseissa yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Kokemukseni perusteella pystyn arvioimaan kehitystarpeita ja luomaan käyttökelpoisia työkaluja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Laatu- ja toimintajärjestelmien parissa työskentely on perustyöni kulmakiviä. Food Defence, eli tahalliselta elintarvikkeiden saastuttamiselta suojautuminen, kuuluu erityisosaamiseeni. Toimin Suomessa kansainvälisesti sertifioituna Food Defence -asiantuntijana. Järjestelmän rakentamiseen ja ylläpitämiseen kuuluvat prosessit avaan koulutuksissani helposti ymmärrettäviksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi.

Minulla on runsaasti esiintymiskokemusta erilaisista julkisista tapahtumista televisiotyöhön. Haluan herättää kuulijoiden kiinnostuksen ja toimia vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

 

Elina Vehviläinen
*Master of Natural Resources
*Bachelor of Business and Marketing*
*Certified Food Defence Coordinator*

kiinnostuitko? ota yhteyttä

Elina vehviläinen
+358 40 5629 072
info@agritraining.fi